Konveksiyonlu Fırın

Mini konveksiyonlu fırın özellikle pastanelerde, restoranlarda, otellerde ve fırınlarda küçük ölçekli pasta börek, sandviç ekmek üretimi için tasarlan­mıştır. İçerisinde bulunan iki adet fan yardımıyla sıcak hava dolaşımı sağlanır ve tüm hacime homo­jen olarak yayılır. Alt kısımda bulunan bölmede mayalı ürünler için uygun nemli ortam sağlayan donanımlar mevcuttur. Tamamen paslanmaz çelik saçtan imal edilmiştir. İyi bir ısı izolasyonu ile enerji tasarrufu sağlanmıştır. Elektrikli olarak imal edilme­ktedir.

Teknik Özellikler

Model

Birim

BKF 4

BKF 6

BKF6T

BKF 8

BKF8T

BKF 9

BKF9T

BKF 14

Tepsi Sayısı

adet

4

 

6

8

8

9

9

14

Tepsi Ebadı

mm

400*600

400*600

400*600

400*600

400*600

400x600

400*600

400*600

Tavalar Arası Mesafe

mm

85

85

85

85

85

85

85

85

Genişlik (W)

mm

800

800

800

800

800

800

800

971

Uzunluk (L)

mm

750

740

740

740

740

1225

1225

1128

Yükseklik (H)

mm

520

700

1050

950

1300

1140

1490

1655

Kontrol Sistemi

 

Manuel veya Dijital

Manuel veya Dijital

Manuel veya Dijital

Manuel veya Dijital

Manuel veya Dijital

Manuel veya Dijital

Manuel veya Dijital

Manuel veya Dijital

Elektrik Gücü

Kw

6,5

10

15

15

20

15

20

22

Fınn Ağırlığı

kg

52

115

170

175

230

235

290

365

FIRIN ALTI TAS TABAN ICIN ÖLÇÜLER

Genişlik

mm

---

---

800

---

800

---

800

Uzunluk mm --- --- 740 --- 740 --- 1225
Yükseklik mm --- --- 350 --- 350 --- 350
Mayalandırma Kabini Tava Kapasitesi adet 8 6 6 8 8 18 9 ---
Mayalama Kabini Elektrik Gücü Kw 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 2,5 ---
Mayalandırma Kabini Yüksekliği mm 850 850 500 850 500 760 410 ---
Mayalandırma Kabini Ağırlığı kg 35 75 65 65 55 85 60 ---