Manuel Hamur Açma Makinası

Baklava, su böreği, mantı ve börek çeşitleri üreten tesislerin vazgeçemeyecekleri bir ürün olan makine dayanıklı ve güçlü yapısı ile dikkat çekmektedir. Sert kromla kaplanmış silindirleri, pamuksu yapıya sahip konveyörleri, hassas ayarlanabilen silindir aralığı, kolay temizlenebilen kazıyıcı bıçakları, el ve ayak ile kontrol imkanı ile tesisinizi bir adım öne taşıyacaktır. Güçlü motoru, dayanıklı şasesi, kalın silindir yapısı, triger kayışlı iletim mekanizması sayesinde uzun süreler hizmet vermek için tasarlanmıştır.

Teknik Özellikler

Teknik Özellikler

Model

Birim

BHAM 609

BHAM 613

BHAM 615

Silindir Çapı

mm

71

71

71

Silindir Uzunluğu

mm

600

600

600

Silindir Aralığı

mm

0,1-48

0,1-48

0,1-48

Bant Ölçüleri

mm

580*950

580*1300

580*1500

Bant Hızı

m/dk

30

30

30

Genişlik

mm

1150

1150

1150

Uzunluk

mm

2500

3100

3500

Yükseklik

mm

1100

1100

1100

Bant Yüksekliği

mm

900

900

900

Elektrik Gücü

kW

0,75

0,75

0,75

Makina Ağırlığı

kg

180

195

210