Taş Tabanlı Katlı Fırın

Taş Tabanlı Katlı Fırın

Katlı Fırınlar özel geliştirilmiş sirkülasyon sistemi ve tabanları ısıya dayanımlı taşlar­la donatılmıştır. Bu sistem sayesinde katlı fırının katlarının her noktasına homojen ısı dağılımı sağlanarak mükemmel bir pişme neticesi elde edilmektedir. Her kat için istenilen miktarda çok güçlü buhar üreteçleri bulunmaktadır. Bunlar birbirin­den bağımsız olarak açılıp kapanabilmekte, böylece her katın buhar miktarı farklı ayarlanabilmektedir. Bu ise aynı anda değişik tipte pasta ve benzeri ürünlerinde pişirilmesini mümkün kılmaktadır. Katlı Fırınlarda yüksek izolasyon değerli yalıtım malzemesi kullanılarak ısı kayıpları önlenmekte ve enerji tasarrufu sağlan­maktadır.

Teknik Özellikler

Model

Birim

BMKF 50

BMKF 100

BMKF 150

BMKF 180

Kapasite* (Ekmek/ 8 Saat)

adet

1500

3500

4500

5500

Pişirme Alanı

m2

5

10

15

18

Kat Sayısı

adet

4

4

4

4

Genişlik (W)

mm

1810

1880

2480

2480

Uzunluk (L)

mm

2040

3930

3930

4330

Yükseklik (H)

mm

2150

2430

2430

2430

Fırın İç Genişliği

mm

1200

1230

1830

1830

Fırın iç Uzunluğu

mm

930

2240

2240

2540

Fırın İç Yüksekliği

mm

190

190

190

190

Elektrik Gücü

Kw

3,2

3,6

3,6

3,7

Isı Kapasitesi

kcal / saat

40000

67000

86000

107000

Palet Sayısı

adet

 

8

12

12

Palet Ölçüsü

mm

580x1200

580x2400

580x2400

580x2800

Enerji Kaynakları

Dizel, Doğalgaz / LPG

Fırın Ağırlığı

kg

2200

3500

4250

4800

Kontrol Sistemi

Manuel veya Dijital

Yakıt Tüketimi**

Dizel (lt / saat)

5,7

9.5

12.2

15.2

Doğal gaz (m3 / saat)

6,5

8.8

11.3

14.4

LPG (lt /saat)

5,2

8.7

11.2

14

* Kapasite mamulün gramajına ve pişirme süresine göre değişkenlik gösterebilir.
* Normal şartlar altındaki yakıt tüketim değerleridir.